Downloads

Voor het kunnen lezen van PDF documenten is Acrobat Reader noodzakelijk. Heeft u dit programma nog niet op uw computer beschikbaar? Klik hier voor het gratis downloaden van Acrobat Reader.


Trefwoord:
Onderwerp:
Wat vindt Ronduit Open van de Begroting voor 2013?
Lees in dit document de standpunten van Ronduit Open bij de behandeling van de begroting voor 2013.
Algemene beschouwingen RonduitOpen (8 november 2011)
Tijdens de Algemene Beschouwingen op 8 november 2011 heeft Ronduit Open haar bijdrage op overtuigende wijze geleverd. Kern van de boodschap is dat we als Gemeente Leudal op de goede weg zijn maar dat er geen enkele aanleiding is om tevreden achterover te leunen. lees de complete bijdrage.
Tijdbank voor vrijwilligerswerk (15 juni 2011)
Bijdrage Ronduit Open aan behoud en versterking van de leefbaarheid in kernen in een tijd van krimp, vergrijzing en bezuinigingen. Auteur: Thieu Wagemans.
Verklaring coalitie-onderhandelingen (30 augustus 2010)
Op woensdag 3 maart vonden landelijk en dus ook in Leudal de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De verkiezingsuitslag in Leudal had een fundamentele verschuiving van de zetelverhoudingen tot gevolg. Bijgaand een verslag van de coalitie-onderhandelingen.
Verbindend aan de slag! (30 maart 2010)
Verbindend aan de slag! Coalitieprogramma Ronduit Open, CDA en PvdA Leudal 2010-2014 De ambitie is te werken aan een duurzaam Leudal: economisch en financieel gezond, sociaal verbindend en met respect voor onze omgeving. Dat vraagt omslagen en daar willen we aan werken in samenspraak tussen bestuur en burgers en met ruimte voor vernieuwende initiatieven. Wij willen een gemeente waarin de ruimte voor inspiratie niet telkens wordt verdrongen door discussies over bevoegdheden en juridische scherpslijperij.
Verkiezingsprogramma 2010-2014 (3 maart 2010)
Met "Kiezen voor verandering in Leudal” heeft Ronduit Open een aansprekend verkiezingsprogramma voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Ronduit Open neemt met overtuiging als plaatselijke partij deel aan de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad van Leudal. Wij vinden het belangrijk om dicht bij de inwoners te staan en politiek te bedrijven vanuit de basis. Wij staan tussen de mensen en willen luisteren naar en praten met de mensen in de zestien kernen van Leudal. Wij doen dat zonder gebonden te zijn aan welke landelijke partij dan ook. Wij zijn onafhankelijk en kunnen vrijuit spreken in het belang van onze gemeente en haar inwoners. Ronduit Open is actief in alle zestien kernen van de gemeente Leudal.
Verkiezingen 2010: Aan de burgers van Leudal (24 februari 2010)
Verkiezingen 2010: Aan de burgers van Leudal. Een artikel in de Streekbode over de gemeenteraadsverkiezingen en de programma dat Ronduit Open daarvoor het opgesteld. In heldere taal worden de hoofdpunten uit het verkiezingsprogramma toegelicht.
Algemene beschouwingen (13 oktober 2009)
De bijdrage van Ronduit Open aan de Algemene beschouwingen op 13 oktober 2009 gaat in op de politieke onderwerpen en op de staat van de financiële huishouding van de gemeente.
Ronduit Open in de raad (verslag van de bijdrage van 2007 tot en met 2009)
Niet alle bijdragen van Ronduit Open in de raadsvergaderingen zijn op de site geplaatst. In dit document zijn de bijdragen van de jaren 2007 tot en met 2009 opgenomen.